Voorbereidingen

Geplaatst op

Op deze heerlijke zomerse dag in Nederland schrijf ik mijn eerste blog over mijn reis naar Uganda. Over 10 dagen hoop ik te vertrekken naar Uganda. Ik ben druk met de voorbereidingen voor dit avontuur. 

Sinds februari is het zeker dat ik dit avontuur ga ondernemen, maar nu het dichterbij komt begint het toch wel spannend te worden. Alle zaken voor de reis zijn inmiddels geregeld. De vlucht is geboekt, de vaccinaties zaten gelukkig nog in mijn lijf dus ik hoefde alleen een recept voor malariatabletten op te halen bij de GGD, ik heb een training over vrijwilligerswerk gevolgd bij de Stichting Muses. Alleen het visum moet nog bij binnenkomst geregeld worden. Ik ben er klaar voor!

Vanavond tijdens de repetitie van m'n kinderkoor viel mijn mond open van verbazing! De kinderen van mijn koor hebben voor de kinderen in Afrika spulletjes verzameld die ik mee kan nemen om uit te delen. Wow wat hadden ze veel meegenomen, ik vrees dat ik een koffertje extra moet gaan pakken! Bedankt jongens & meisjes! Tijdens de repetitie heb ik wat filmpjes opgenomen die ik de kinderen in Afrika kan laten zien. Ik werd toegezongen met Psalm 121 vers 4: 

De HEER zal u steeds gadeslaan,
Opdat Hij in gevaar,
Uw ziel voor ramp bewaar';
De HEER, 't zij g' in of uit moogt gaan,
En waar g' u heen moogt spoeden,
Zal eeuwig u behoeden.

Van het Ikazia heb ik oude uniformen gekregen om mee tenemen naar Afrika. Hoe cool, om met je eigen pakkie in Uganda rond te lopen! Via Simone en Lydia hoor ik verhalen over hun ervaringen, heel gaaf ik zie er naar uit om volgende week vrijdag in het vliegtuig te stappen en dit avontuur tegemoet te gaan! Maar eerst nog een drukke week in Nederland met toetsen, uitvoering van het kinderkoor en 4 diensten en 2 schooldagen voordat de koffer gepakt gaat worden! 

Tot later!

Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen

Reacties

blog comments powered by Disqus